OM UMESPOL
Slide
Slide
Slide
Slide

Umespol AB är ett litet kraftfullt familjeföretag som etablerades 2014 med starka visioner och ett jäkla anamma.

Vår vision är att leverera högkvalitativa avloppstjänster till konkurrenskraftiga priser och med en service utöver det vanliga. Och det är vi stolta över, idag ser vi en markant ökning av våra tjänster och återkommande kunder tack vare våra starka visioner och duktiga medarbetare. Idag arbetar vi främst med underhåll och akuta åtgärder av spill och dagvattenledningar i både mark och fastighet. Våra kunder är allt från stora bygg och fastighetsbolag till industrier och privatpersoner.

Tillgänglighet är en självklarhet för oss
Vi finns alltid där för våra kunder, dag som natt. Tveka inte – behöver ni hjälp så ring oss på 090 – 33 000!

Certifieringar och medlemskap.

Medlem i branschorganisationen STOR
Umespol är medlem i STOR (Sveriges Tankrengörings- och Saneringsföretags Riksförening). STOR verkar för att säkerhet, arbetsmiljö och kvaliteten inom branschen säkerställs och utvecklas. Deras medlemmar är seriösa och kunniga företagare som bedriver verksamhet inom tankrengöring, cisternkontroll, slamsugning, högtrycksspolning, torrsugning, farligt avfall och olje- och kemikaliesanering.

Medlem i STVF
Sveriges TV-inspektionsföretags Förening bildades år 1989, i syfte att tillvarata medlemmarnas intressen inom områden som berör ekonomi, juridik, teknik och marknadsföring vad avser rörinspektion. 2003 upphörde STVF som förening och blir en intressegrupp i SSTT. STVF står nu för Sveriges TV-inspektions Företag. STVF ingår i den Skandinaviska föreningen SSTT.

Medlem i UC, högsta kredivärdighet
UC erbjuder flera olika sätt att visa upp att ditt företag är en trygg och stabil partner att göra affärer med. Bland annat visa din överlevnadsförmåga och inte i riskzonen för konkurs. UC jobbar med att differentiera oss mot andra företag som en trygg partner, att stärka vårt varumärke och visar att vi är en långsiktig partner.

Alltid tillgängliga!

Du når oss alltid  090 - 33 000

Ibland inträffar ovälkomna och oförutsedda incidenter, som ett stopp i avloppet, vid sämsta möjliga tillfälle. Men inte desto mindre behöver man hjälp direkt.
Det har vi på Umespol tagit fasta på och erbjuder jour dygnet runt.

Hos oss får du alltid samma höga service oavsett vilken tid på dygnet du ringer. Vi erbjuder jour för åtgärd av akuta skador.
När olyckan är framme – 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året, kan vi alltid snabbt rycka ut!