Avloppsspolning/Rör­spolning

Våra spolbilar i Umeå är redo dygnet runt.

Kluckande ljud eller stopp i avloppet?

Då är det hög tid för en avloppsspolning/rörspolning. Med våra moderna spolbussar och lastbilar spolar och rensar vi en mängd olika typer av avlopp i Umeå som tex stopp i köksavlopp, stopp i badrum och stopp i golvbrunn. Här använder vi oss av ett mycket skonsamt ställbart hetvattentryck med roterande munstycken som rensar rören från rost, avlagringar, fett och annat skräp.

Kamerainspektion som visar hur rören mår

Efter en avloppsspolning görs alltid en rörinspektion/tv-inspektion med en av våra auktoriserade rörinspektörer. Där kan vi bedöma rörens kondition och upptäcka eventuella anmärkningar som rörbrott, skador, bakfall, sprickor mm. Vi ger dig råd och tips om åtgärdsförslag som exempelvis Relining.

Utbildad personal för er trygghet

Umespols rörinspektörer har lång erfarenhet och är utbildade via SVTF (Sveriges tv-inspektionsföretag, som ingår i den skandinaviska organisationen SSTT)

Varför ska man utföra avloppsspolning?

När fett och smuts samlas i avloppsrören så bildas avlagringar som växer och blir större och större. Tillslut täpps rören igen vilket kan leda till ett akut stopp med översvämning och höga kostnader som konsekvens. Genom att underhållsspola dina avlopp förhindrar vi detta. Vi rekommenderar förebyggande underhållsspolning vart 3-5 år beroende på avloppsrörens skick.

Avloppsspolning med jour

Förebyggande underhåll

Vid akuta behov

Kostnadseffektivt

Miljövänligt

Ring oss: 090-33 000