COVID - 19
Slide
Slide
Slide
Slide

Tisdag den 10 mars ändrade Folkhälsomyndigheten risknivån till den högsta – mycket hög risk för samhällsspridning i Sverige. Alla med förkylningssymptom, även lindriga, uppmanas nu att avstå sociala kontakter som riskerar att sprida smitta.

Vi på Umespol gör vårt bästa för att både ni kunder och våra medarbetare ska hålla sig friska i dessa tider. Vår ambition är att fortsätta ge er kunder den absolut högsta servicen. Men med ett stort focus på hygien. Vi använder skyddshandskar, tvättar händerna ofta, undviker närkontakt samt håller avståndet. Men viktigast av allt – vi går inte till jobbet vid minsta sjukdomskänsla. Skulle vi känna av minsta förkylningssymtom kommer vi att stanna hemma.Detta kan då komma att leda till ändrade planer för vårt arbete.Så långt det är möjligt prioriterar vi då de ärenden som brådskar.

För våra medarbetares hälsa förväntar vi oss att ni som kunder visar oss samma hänsyn och meddelar oss snarast om ni är hemma pga symtom. Detta så att vi kan planera om vårt arbete och hjälpa er på bästa sätt. Vi följer utvecklingen och Folkhälsomyndighetens rekommendationer och uppdaterar försiktighetsåtgärderna löpande.

Tack för förståelse och samarbete under denna period.

Med vänliga hälsningar, Marcus Oskarsson på Umespol

Har du några frågor om
COVID – 19?

Kontakta oss på 090 – 33 000!

Alltid tillgängliga!

Du når oss alltid  090 - 33 000

Ibland inträffar ovälkomna och oförutsedda incidenter, som ett stopp i avloppet, vid sämsta möjliga tillfälle. Men inte desto mindre behöver man hjälp direkt.
Det har vi på Umespol tagit fasta på och erbjuder jour dygnet runt.

Hos oss får du alltid samma höga service oavsett vilken tid på dygnet du ringer. Vi erbjuder jour för åtgärd av akuta skador.
När olyckan är framme – 24 timmar om dygnet, kan vi alltid snabbt rycka ut!