AVLOPPSSPOLNING
Slide
Slide
Slide
Slide

Kluckande ljud eller stopp i avloppet? Då är det hög tid för en avloppsspolning.
Vår tjänst avloppsspolning är en mycket bra förebyggande åtgärd för avloppssystemets livslängd eller vid stopp i avloppet.

Här använder vi oss av ett mycket skonsamt hetvattentryck med roterande munstycken som rensar röret från rost, avlagringar och annat skräp. Detta resulterar i att avloppets livslängd förlängs och ni slipper vara oroliga över oväntade stopp i avlopp eller dyra vattenskador och besvärliga reparationer som följd.

Rörinspektion
Efter en avloppsspolning görs med fördel en rörinspektion eller så kallad tv-inspektion med en av våra auktoriserade rörinspektörer, där kan vi då bedöma rörens kondition och upptäcka eventuella sprickor eller sättningar och komma med ett åtgärdsförslag för att förhindra framtida problem.

Er trygghet
Umespol erbjuder högkvalitativa avloppstjänster genom utbildad och certifierad personal enligt STVF (Sveriges TV-Inspektions Företag).

Behöver ni hjälp med avloppsspolning?

Kontakta oss på 090 – 33 000!

Alltid tillgängliga!

Du når oss alltid  090 - 33 000

Ibland inträffar ovälkomna och oförutsedda incidenter, som ett stopp i avloppet, vid sämsta möjliga tillfälle. Men inte desto mindre behöver man hjälp direkt.
Det har vi på Umespol tagit fasta på och erbjuder jour dygnet runt.

Hos oss får du alltid samma höga service oavsett vilken tid på dygnet du ringer. Vi erbjuder jour för åtgärd av akuta skador.
När olyckan är framme – 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året, kan vi alltid snabbt rycka ut!